Recensies:

Een craniosacrale behandeling, traumaverwerking of BEMER-therapie of een sessie voetreflextherapie… het zijn waardevolle cadeaus aan jezelf. Je gaat je er beter van voelen, zowel lichamelijk als geestelijk. Zo ervaren mijn cliënten dat ook. Sommigen zijn zo dankbaar dat ze mij na afloop een berichtje sturen. Hieronder vind je een kleine greep uit deze reacties.

“Toen ik voor het eerst bij Shirley kwam had ik veel last van paniekaanvallen. Ik durfde bijna nergens meer heen en het dagelijkse leven was een opgave. Door haar liefdevolle behandelingen Craneosacraal therapie is mijn systeem weer tot rust gekomen en heb ik weer vertrouwen in mijn eigen kunnen gekregen. Shirley is een hele lieve en wijze vrouw en ze heeft mij veel dingen over mezelf en over het leven geleerd die van pas zijn gekomen in dit proces, maar waar ik ook de rest van mijn leven profijt van zal hebben. De paniekaanvallen zijn nagenoeg over. Ik sta weer midden in het leven en kan zelfs weer genieten van dingen die eerst echt onmogelijk leken zoals op vakantie gaan of een avondje uit! Dankjewel Shirley!”

Kan nog wel honderd jaar doorgaan want je bent natuurlijk fantastisch! Wist ik natuurlijk al lang, maar als ik er dan zo specifiek over nadenk dan realiseer ik me dat je echt heel bijzonder bent en dat ik super blij ben dat ik jou heb leren kennen! Dank, dank dank voor alles!!

Merel

“Ik ervaar Shirley’s behandelingen als heel weldadig. En waar ik grote bewondering voor heb is de manier waarop ze mij in gesprek laat gaan met plekken in mijn lichaam waar pijn, verdriet of trauma vast zit zodat dit gezien gevoelt en erkend en losgelaten kan worden”.

Afra

“De eerste cranio behandeling heeft veel indruk op mij gemaakt. Ik kon slecht bij mijn gevoel komen. In mijzelf voerde de criticus de boventoon. De niet veroordelende liefdevolle aandacht en kundige begeleiding van Shirley bracht mij stap voor stap bij mijn gevoel, bij mijzelf. Om niet terug te vallen in oude situaties, gun ik mijzelf, zo af en toe, een cranio behandeling ter ondersteuning. Shirley, dank je wel!”

Dini

“Door de behandelingen van Shirley ben ik veel dichter bij mezelf gekomen… ik kan veel beter aanwezig zijn bij alles wat er speelt in mij en in mijn leven en hier ook ruimte aan geven. Het is wonderbaarlijk wat er in de behandelingen aan de oppervlakte kan komen en wat er hierdoor geheeld kan worden op verschillende niveau’s.”

Marielle

“Ik vind dat je ontzettend goed werk hebt gedaan tijdens de moeilijke perioden die Sandra zeker het afgelopen jaar kende. De sessies bij jou hebben haar talloze malen gesterkt dat het de moeite waard is om positief te blijven. In de weekenden praatten wij daarover. Daarom veel dank voor alles en weet dat Sandra’s lijden een stuk verlicht werd door jouw mooie vakgebied”.

C.H. te Aerdenhout

“Shirley is zeer empathisch, levenswijs en ze heeft heel veel kennis. Dat voelde ik in haar handen en hoorde ik in haar woorden. Haar behandelingen hebben mij verrijkt”.

David

Cranio Sacraal therapie heeft mijn overbelaste zenuwstelsel tot rust gebracht waardoor ik me meer mezelf ben gaan voelen. Het heeft me een sterker ‘thuisgevoel’ in mezelf gegeven en daardoor heb ik meer verbinding kunnen maken met de mensen om mij heen. Zowel door meer open te staan voor degenen van wie ik hou als me weerbaarder te voelen in de omgang met mensen die ik ingewikkeld vind. Het was een kadootje voor mezelf waar ik nog elke dag van profiteer. Bedankt voor je liefdevolle werk Shirley!

Judith

“Toen de psycholoog zijn werk gedaan had, bood Cranio-sacraal therapie mij de laatste aantal stappen om ontspannender door het leven te gaan.”

Arnout

“Ik ben je dankbaar voor al je steun en je luisterend oor de afgelopen maanden. Mede door jou ben ik zowel fysiek als emotioneel weer goed op weg. “

Nathalie
Shirley de Waal

Shirley de Waal

In alle verschillende therapievormen die ik aanbied, staat werken vanuit mijn hart centraal.