Recensies:

Een craniosacrale behandeling, traumaverwerking of BEMER-therapie of een sessie voetreflextherapie… het zijn waardevolle cadeaus aan jezelf. Je gaat je er beter van voelen, zowel lichamelijk als geestelijk. Zo ervaren mijn cliënten dat ook. Sommigen zijn zo dankbaar dat ze mij na afloop een berichtje sturen. Hieronder vind je een kleine greep uit deze reacties.

Dank voor de sessie!
Diepgaand en de kern eindelijk te pakken van de voortdurend afbrekende energie van waardeloosheid.
Viel voor mij niet tegenop te leven, zo ziekmakend.
Wat een enorme invloed had deze imprint van een heel lang geleden geleefd leven in het nu.
Ben je zo dankbaar voor de veiligheid die je me biedt om samen te onderzoeken. Kan ik eindelijk meer-en-meer van binnenuit mijn leven gaan leiden.

Dank je wel Shirley voor wat je mij hebt geleerd, laten voelen en daarin te begeleiden. Je hebt mij aangemoedigd om het te integreren in mijn dagelijks leven. Waardoor ik beter naar mijn lichaam kan luisteren.

De behandelingen van Shirley hebben bij mij deurtjes geopend die voorheen gesloten waren. Ik vond het moeilijk met mijn emoties om te gaan. Voelen van emoties vond ik eng en heftig en hierdoor kropte ik alles op met vele gevolgen van dien. Ik was voordat ik met de behandeling begon niet meer aanwezig in het hier en nu maar in het verleden en de toekomst. Shirley brengt veel warmte , geduld en tederheid tijdens de behandeling waardoor ik mij veilig voelde om voorzichtig kleine deurtjes te laten openen en weer te voelen.

“BEMER maakt voor mij echt het verschil! Of ik nou een gekneusde teen heb, door mijn enkel ben gegaan of gewoon moe ben na een zware wedstrijd, ik heb heel veel baat bij BEMER omdat BEMER het herstelproces versnelt. Ik gebruik BEMER dagelijks en het draagt 100% bij aan mijn verbeterde sportprestaties.”

“In oktober kwam ik met Tinnitus klachten bij Shirley terecht. Een vreselijke situatie waarin ik zelf bijna geen uitweg meer zag. Door de Craniosacraaltherapie, het luisterend oor en haar positiviteit heeft Shirley mij geholpen met de weg omhoog. Zelf lukte het mij niet meer om te ontspannen en had veel problemen met inslapen. Maar door de regelmatige bezoeken bij Shirley is mijn zenuwstelsel heel goed tot rust gekomen en zijn de tinnitus klachten sterk afgenomen. Uiteraard ben ik daar heel blij mee en heb steeds meer het gevoel mijn leven weer terug te hebben. Ik ben heel dankbaar voor wat Shirley heeft kunnen doen voor mij en ik kan het iedereen aanraden die ook met deze klachten kampt.”

“Toen ik voor het eerst bij Shirley kwam had ik veel last van paniekaanvallen. Ik durfde bijna nergens meer heen en het dagelijkse leven was een opgave. Door haar liefdevolle behandelingen Craneosacraal therapie is mijn systeem weer tot rust gekomen en heb ik weer vertrouwen in mijn eigen kunnen gekregen. Shirley is een hele lieve en wijze vrouw en ze heeft mij veel dingen over mezelf en over het leven geleerd die van pas zijn gekomen in dit proces, maar waar ik ook de rest van mijn leven profijt van zal hebben. De paniekaanvallen zijn nagenoeg over. Ik sta weer midden in het leven en kan zelfs weer genieten van dingen die eerst echt onmogelijk leken zoals op vakantie gaan of een avondje uit! Dankjewel Shirley!”

Kan nog wel honderd jaar doorgaan want je bent natuurlijk fantastisch! Wist ik natuurlijk al lang, maar als ik er dan zo specifiek over nadenk dan realiseer ik me dat je echt heel bijzonder bent en dat ik super blij ben dat ik jou heb leren kennen! Dank, dank dank voor alles!!

“Ik ervaar Shirley’s behandelingen als heel weldadig. En waar ik grote bewondering voor heb is de manier waarop ze mij in gesprek laat gaan met plekken in mijn lichaam waar pijn, verdriet of trauma vast zit zodat dit gezien gevoelt en erkend en losgelaten kan worden”.

“De eerste cranio behandeling heeft veel indruk op mij gemaakt. Ik kon slecht bij mijn gevoel komen. In mijzelf voerde de criticus de boventoon. De niet veroordelende liefdevolle aandacht en kundige begeleiding van Shirley bracht mij stap voor stap bij mijn gevoel, bij mijzelf. Om niet terug te vallen in oude situaties, gun ik mijzelf, zo af en toe, een cranio behandeling ter ondersteuning. Shirley, dank je wel!”

“Door de behandelingen van Shirley ben ik veel dichter bij mezelf gekomen… ik kan veel beter aanwezig zijn bij alles wat er speelt in mij en in mijn leven en hier ook ruimte aan geven. Het is wonderbaarlijk wat er in de behandelingen aan de oppervlakte kan komen en wat er hierdoor geheeld kan worden op verschillende niveau’s.”

“Toen ik voor het eerst binnen kwam bij Shirley, voelde dit meteen als thuis komen. Na een jarenlange zoektocht voor de juiste hulp, wist ik onbewust dat ik op mijn plek zat. Sinds Shirley op mijn pad is gekomen kan ik oprecht zeggen dat het goed met mij gaat. Ik kijk altijd uit naar onze sessies en ga er altijd weg met een gelukzalig gevoel. Keer op keer boekte wij prachtige inzichten en wist ze precies de juiste vragen te stellen. Door deze inzichten ben ik gegroeid tot de sterke mooie vrouw die ik vandaag de dag ben. Shirley heeft een groot aandeel geleverd aan mijn succes en geluk. En zij heeft mij doen beseffen hoeveel ik van mezelf houd. Ik ben Shirley eeuwig dankbaar.”

“Het gaat langzaamaan beter met mijn man. Ik kan me niet herinneren dat een therapeut hem op deze (liefdevolle) manier confronteerde. Dus dank je wel!”

Ik heb Shirley leren kennen als een warme, invoelende en intelligente vrouw. Ik heb heel wat tranen bij haar gelaten, maar voelde me daarin altijd veilig en durfde me daarom ook kwetsbaar op te stellen, geen onderwerp kon niet besproken worden. Ik ben zeker verder gekomen in het luisteren naar mijn gevoel en het loslaten van oude overtuigingen, en voel dat ik lichter in het leven sta. Shirley heeft me geholpen een blij ei te worden!

Dank voor de sessie! Diepgaand en de kern eindelijk te pakken van de voortdurend afbrekende energie van waardeloosheid. Viel voor mij niet tegenop te leven, zo ziekmakend. Wat een enorme invloed had deze imprint van een heel lang geleden geleefd leven in het nu. Ben je zo dankbaar voor de veiligheid die je me biedt om samen te onderzoeken. Kan ik eindelijk meer-en-meer van binnenuit mijn leven gaan leiden.

“Ik vind dat je ontzettend goed werk hebt gedaan tijdens de moeilijke perioden die Sandra zeker het afgelopen jaar kende. De sessies bij jou hebben haar talloze malen gesterkt dat het de moeite waard is om positief te blijven. In de weekenden praatten wij daarover. Daarom veel dank voor alles en weet dat Sandra’s lijden een stuk verlicht werd door jouw mooie vakgebied”.

“Shirley is zeer empathisch, levenswijs en ze heeft heel veel kennis. Dat voelde ik in haar handen en hoorde ik in haar woorden. Haar behandelingen hebben mij verrijkt”.

Cranio Sacraal therapie heeft mijn overbelaste zenuwstelsel tot rust gebracht waardoor ik me meer mezelf ben gaan voelen. Het heeft me een sterker ‘thuisgevoel’ in mezelf gegeven en daardoor heb ik meer verbinding kunnen maken met de mensen om mij heen. Zowel door meer open te staan voor degenen van wie ik hou als me weerbaarder te voelen in de omgang met mensen die ik ingewikkeld vind. Het was een kadootje voor mezelf waar ik nog elke dag van profiteer. Bedankt voor je liefdevolle werk Shirley!

“Toen de psycholoog zijn werk gedaan had, bood Cranio-sacraal therapie mij de laatste aantal stappen om ontspannender door het leven te gaan.”

“Ik ben je dankbaar voor al je steun en je luisterend oor de afgelopen maanden. Mede door jou ben ik zowel fysiek als emotioneel weer goed op weg. “

“Ik had al een tijd vage klachten, veel pijn in mijn benen en kon hierdoor slecht slapen en voelde me niet goed. Was al bij huisarts en fysiotherapeut geweest, maar dat had niet geholpen.

Ik had al eerder kennis gemaakt met Cranio-sacraal therapie en via de website kwam ik terecht bij Shirley.

Na een uitgebreide intake voelde ik meteen een prettige klik met Shirley. Tijdens de behandeling geeft ze de tijd om eerst even te landen en vervolgens aan de slag te gaan, waardoor ik me erg op mijn gemak voelde.

De behandeling werd altijd afgestemd op mijn behoeftes van dat moment. Shirley is sensitief en voelt hierdoor goed aan wat nodig is. Ze doet wat nodig is en put uit een breed scala aan methodes, kennis en ervaring.

Ze heeft een prettige energie, is eerlijk, oprecht en is gewoon een fijn prettig mens. Dankzij Shirley ben ik nu van deze klachten af. Nogmaals dank je wel voor je hulp en wijze woorden!”

Ik heb Cranio Sacraal Therapie als heel positief ervaren en met name de manier waarop Shirley werkt.
Ik kwam er voor klachten na een hersenschudding en die zijn heel erg verbeterd.
Daarnaast ben ik me nog bewuster geworden van de gevoeligheid van mijn zenuwstelsel en hoe belangrijk een veilige nieuwe ervaring is na een traumatische ervaring.
Meer tijd nemen om te luisteren naar de signalen van mijn lichaam, i.p.v. direct antwoorden vanuit mijn hoofd. Shirley heeft me daar enorm bij geholpen. Je kunt merken dat zij werkt vanuit haar hart. Ze biedt een veilige en fijne omgeving en voelt goed aan wat nodig is in het moment.

Shirley de Waal

Shirley de Waal

In alle verschillende therapievormen die ik aanbied, staat werken vanuit mijn hart centraal.