BEMER-therapie beschermt je gezondheid en stimuleert genezing

Je hart functioneert als motor van je lichaam. Het pompt bloed tot in de allerkleinste bloedvaten. Bij een goede doorbloeding krijgen je spieren en organen de benodigde voedingsstoffen en zuurstof. Tegelijkertijd voert het bloed afvalstoffen af. Driekwart van de bloedsomloop -de microcirculatie- vindt plaats in minuscuul kleine haarvaten. Traag bewegend of stilstaand bloed vertraagt de werking van de witte bloedcellen.

Een goede microcirculatie is dus cruciaal voor je gezondheid. Met BEMER-therapie stimuleer je de microcirculatie waardoor je je gezondheid beschermt en genezing stimuleert.

Voor wie is BEMER-therapie geschikt?

BEMER is bewezen effectief bij klachten die worden veroorzaakt door een verstoorde microcirculatie, zoals:

  • acute en chronische pijnklachten
  • chronische vermoeidheid
  • polyneuropathie
  • perifere arteriële vaatafsluitingen
  • orgaan-insufficiëntie
  • chronische stofwisselingsstoornissen
  • chronische degeneratieve ziektes van het spier- en skeletstelsel
  • chronische wondgenezingsstoornissen
  • aandoeningen die je kwaliteit van leven beperken.

Hoe ontstaat een verstoorde microcirculatie?

Er zijn meerdere factoren die een vertragende werking hebben op de microcirculatie. Voorbeelden hiervan zijn leeftijd, te weinig beweging, stress, ongezonde voeding en te veel alcohol. Ook de omgevingsstraling van zendmasten, wifi, computers, smartphones en verontreiniging in water en lucht beïnvloeden de microcirculatie. Als de doorbloeding verstoord raakt worden je cellen niet meer gevoed. Je voelt je moe of uitgeput, je krijgt slaapproblemen of chronische aandoeningen. Denk hierbij aan reuma, gewrichtsklachten, diabetes of hart- en vaatziektes. Er zijn 45.000 ziektebeelden beschreven en 80% daarvan wordt veroorzaakt door een verstoorde microcirculatie.

Hoe werkt BEMER therapie?

Met een lichaamseigen pulserende elektromagnetische frequentie stimuleert de fysische vasculaire BEMER-therapie je microcirculatie tot in de allerkleinste bloedvaten.

Een goede doorbloeding zorgt dat voedingsstoffen en zuurstof beter worden opgenomen, afvalstoffen beter worden afgevoerd en dat je immuunsysteem goed functioneert.

BEMER stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

WaalWijz is BEMER-partner

WaalWijz is officieel partner van de wetenschappelijk onderbouwde BEMER-therapie en zet deze methode in bij behandelingen in de praktijk. Behalve behandelingen kun je hier terecht voor advies over gebruik. Ook is het mogelijk om de apparatuur (producten, toepassingsmodules en accessoires) via WaalWijz te kopen.

Voor meer informatie zie ook: https://waalwijz.bemergroup.com

Wil je weten hoe ik jou kan helpen? Neem dan contact met mij op.

Shirley de Waal

Shirley de Waal

In alle verschillende therapievormen die ik aanbied, staat werken vanuit mijn hart centraal.

“BEMER maakt voor mij echt het verschil! Of ik nou een gekneusde teen heb, door mijn enkel ben gegaan of gewoon moe ben na een zware wedstrijd, ik heb heel veel baat bij BEMER omdat BEMER het herstelproces versnelt. Ik gebruik BEMER dagelijks en het draagt 100% bij aan mijn verbeterde sportprestaties”.