Traumasessie op afstand: online of telefonisch

De sessies van praktijk WaalWijz vinden normaal gesproken plaats in mijn praktijk. Dat is op dit moment echter niet mogelijk, vanwege het coronavirus. Om het risico op verspreiding van het virus te voorkomen, zijn de deuren van praktijk Waalwijz tot nader bericht gesloten. Ik volg hiermee de richtlijnen van de beroepsgroep.

Sessies kunnen toch doorgaan

Veel mensen geven echter aan toch graag een sessie te ontvangen. Daarom bied ik de mogelijkheid om een traumasessie op afstand te doen. Dat kan online via Skype of ZOOM, maar ook telefonisch. We doen wat jouw voorkeur heeft.

Sessies om met angst voor corona om te gaan

De sessies op afstand zijn ook heel fijn als de situatie met het coronavirus je angst inboezemt. Spelen er overdag steeds angstige gedachtes door je hoofd? Kan je er ’s nachts niet van slapen? Worden er oude angsten aangeraakt? Wil je onderzoeken welke deuren er voor jou openstaan nu er andere deuren zijn dichtgegaan?

Ook dan kan ik je helpen via een veilige sessie op afstand.

Hoe werkt een sessie op afstand?

Ben je al bij mij in behandeling? Neem dan op de normale wijze contact met mij op   om de sessie in te plannen. We spreken dan af hoe we de sessie gaan doen en ik geef je verdere uitleg over de werking.

Kom je voor het eerst bij me? Vul je gegevens in op het contactformulier, dan neem ik contact met je op. We bespreken dan telefonisch eerst wat je nodig hebt en of ik je daar op afstand mee kan helpen. Daarna plannen we een sessie in. 

Wat kost een sessie op afstand?

De tarieven van de sessies blijven hetzelfde. En ook voor de sessies op afstand geldt dat de meeste verzekeringen de behandeling deels dan wel geheel vergoeden.

Betalingen zullen plaatsvinden met een betaalverzoek. Hier krijg je voorafgaand aan de sessie bericht van.

Meer informatie of een afspraak inplannen?

Shirley de Waal

Shirley de Waal

Voor een traumasessie op afstand: online of telefonisch kun je mij bellen of mailen. Zie informatie hieronder.